2019-05-20 05:21:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Erőfeszítései most végre méltó elismerésben részesülnek

Napi horoszkóp május 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön második sorsterületén tartózkodik a Nap a Merkúrral együttállva, észjárása világos, pontos és gyors, ami elősegíti a tárgyilagos és hatékony kommunikációt üzletfeleivel. Pénzügyileg nyertes napra számíthat!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap és a Merkúr az ön első sorsterületén halad át, ön az öntől megszokottnál jóval többet kommunikál. Alkalmas időpont számolással járó, és nagy odafigyelést igénylő aprólékos szellemi rutinfeladatok elvégzésére, és a mai nap arra is jó, hogy terveket készítsen.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön ma magabiztos, energikus és határozott, jó alkalom, hogy másokkal eszmecserét folytasson gazdasági kérdésekről, és új megoldásokat találjanak. Hallgasson most az intuíciójára, a végén önt is meglepi, mi mindenre képes.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold-Jupiter együttáll az ön hatodik sorsterületén. Ha úgy érzi, hogy van valami egészségi gondja, lehetősége van ma valamilyen egészségmegőrző előadáson részt venni, de saját magától is belekezdhet egy májtisztító kúrába.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szakmai kíváncsisága feléled, és új dolgokat akar megtanulni a szakmájában. Most jól jönne önnek egy tanulmányi út, mert az új helyek, szellemileg serkentőleg hatnának önre, izgalmas, új gondolatokat ébreszthetnének.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap igen mozgalmasnak ígérkezik az ön számára, ami nem baj, ha békés és harmonikus körülmények között tud dolgozni. Nagyon fontos, hogy minél több belátást tanúsítson a tárgyalások során, mert elképzelései, tervei ellenállásba ütközhetnek.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma keményen fog dolgozni, főleg a saját témáin, melyek dicsőséget hozhatnak önnek. Hacsak nem ön van vezető pozícióban, most nem igazán tud másokkal együtt dolgozni, nem csapatmunkára való a mai nap, mert a Mars energiái munkakedvet adnak ugyan, de kissé magának való stílust is.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold-Jupiter együttállás ma az ön második sorsterületén halad át, ön könnyen megüthet valami főnyereményt. Most egy kicsit kiélheti kockáztató hajlamát, de ne őrült nagy összegben játsszon.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold belépett az ön első sorsterületére, nagyon derűlátóan gondolkodik, és nagy lelkesedéssel kezd bele bármibe. Főleg, ha kihívások érik, mivel a megmérettetés élvezete és igénye az egész zodiákusban leginkább önre jellemző.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ez egy nagyon előre vivő nap lehet, ha megdolgozik érte. Miért ne tenné, hiszen tele van energiával és ambícióval! Ám vizsgálja meg céljait és győződjön meg róla, hogy ezt valóban ön akarja, vagy esetleg szülei jelölték ki az ön számára.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A belső fejlődésnek mindig meg kell előznie a külsőt, időt kell szentelnie az önvizsgálatra, ez a mai nap éppen alkalmas rá. Ön meglehetősen rugalmas, és ha valami megmozgatja szellemét, kész változtatni, pláne a saját érdekében.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Eljött az ön ideje, erőfeszítései most végre méltó elismerésben részesülnek, esetleg pályamódosításra is sor kerülhet, előnyös értelemben. Az új munkaköre olyan lehet, ami miatt rengeteget kell utaznia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: